3 Ocak 2015 Cumartesi

energizer-android-800

Energizer’ın ürettiği ekstra dayanıklı Android akıllı telefon CES 2015 fuarı ile birlikte ilk kez kamuoyunun beğenisine sunulacak

Yüksek kapasiteli ve uzun ömürlü bataryaları ile bilinen Energizer, Android işletim sistemli akıllı telefon üretti. Xiaomi ve OnePlus gibi akıllı telefon üreticilerinin harici batarya sattığı günümüzde, pil markalarının da akıllı telefon modelleri ile caka satmasına şaşırmamak gerek.
Önümüzdeki hafta Los Angeles’ta düzenlenecek olan CES 2015 fuarında tanıtılacağı söylenen Energizer akıllı telefon, CAT ve Kyocera şirketlerinin piyasaya sürdüğü cihazlar gibi, dayanıklı mı dayanıklı bir model olacak. Suya, toza ve çarpmaya karşı koruma sağlayan rugged gövdesi ve uzun ömürlü piliyle şantiye çalışanlarının favori cihazları arasında olacak.
Energizer Android akıllı telefonun teknik özellikleri henüz belli olmasa da, kendisinin Qualcomm Snapdragon 410 ayarında bir işlemciye ve giriş seviyesi modellerde sıklıkla rastladığımız 1 GB RAM, 16 GB ROM, 8 megapiksel arka kamera gibi detaylara sahip olacağını tahmin etmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder