3 Ocak 2015 Cumartesi

Gold Edition XPG Z1 DDR4 RAM

Bilgisayarınızı DDR4 performansına taşımak, donanımınızı güçlendirmek istiyorsanız, ADATA’nın Gold Edition XPG Z1 DDR4 RAM’lerine mutlaka göz atın.


Yüksek performanslı bellek ürünleriyle yıllardır donanım pazarının önde gelen isimlerinden biri olanADATA, yeni hız aşırtma RAM’lerini tanıttı. DDR4 teknolojisinden faydalanarak bilgisayarlarının hızını zirveye taşımayı hedefleyenlere hitap eden Gold Edition XPG Z1 DDR4 RAM‘ler, 3000/3200/3300/3333MHz gibi inanılmaz hızlarda piyasaya çıkıyor. Intel’in en yeni platformu olan Haswell-E ile tam uyumlu çalışan ADATA Gold Edition XPG Z1 DDR4 RAM’ler, hız aşırtma tutkunlarına göz kırpıyor ve yüksek verimlilikleriyle dikkat çekiyor.
DDR4 RAM denince aklınıza hemen “Benim bilgisayarımda DDR4 desteği yok” cümlesinin geldiğini tahmin edebiliyoruz. Üzülmeyin, bu RAM’ler DDR3 anakartlarla da geri uyumluluk özelliğine sahip. Üstelik bu geri uyumluluk özelliğinin herhangi bir performans kaybı yok. ADATA’nın yeni RAM’leri, piyasadaki DDR3 RAM’lerden daha yüksek DDR3 performansı vaat ediyor.
Şimdilik fiyatı ve çıkış tarihi belli olmasa da, bu bellekleri zaman içerisinde ülkemizde de göreceğimizden eminiz. Bakalım ADATA Gold Edition XPG Z1 DDR4 RAM’lere sahip olmak için ne kadar ödememiz gerekecek.

0 yorum:

Yorum Gönder